Welkom

De Zamenhof is een plek om tot rust te komen om daarna, met meer energie, weer het dagelijks leven in te stappen. De Zamenhof is ontwikkeld door boeddhistisch echtpaar Mathilde de Vriese (beeldend kunstenaar) en René Slikker (psycholoog) als meditatieve ruimte ter ondersteuning van hun werk. U bent welkom, beginner, gevorderde, jong, oud, zoekend of al gevonden.
 • Intiem

  De Zamenhof is een ruimte van bezinning, samenkomen en creativiteit.
  Kijk hier voor ons najaarsprogramma. 

  Sinds 1 juni zijn we coronaproof. We hebben groepen van maximaal 6 deelnemers. Een intieme en heel rustige setting de komende maanden.

  zaal van de Zamenhof

 • Gezondheid

  In deze corona-tijd wordt relatief weinig aandacht besteed aan een gezonde leefstijl. Wij hebben hier in de zomer bij stilgestaan en menen dat wat wij in de Zamenhof doen een positieve invloed heeft op je gezondheid; lichamelijk, psychosociaal en spiritueel. De Medicijn Boeddha is nu een grote inspiratiebron en de hele zomer bieden wij hierover online meditaties aan. Daar gaan we dan ook gewoon mee door op de donderdagochtend. Met nog meer innerlijke overtuiging presenteren wij een overzicht van onze najaarsactiviteiten.

  Serie: Alle levende wezens keren steeds terug naar de bron om er aan te nippen. Beeld Mathilde de Vriese


 •  

Binnenkort

Toon agenda