Welkom

De Zamenhof is een plek om tot rust te komen om daarna, met meer energie, weer het dagelijks leven in te stappen. De Zamenhof is ontwikkeld door boeddhistisch echtpaar Mathilde de Vriese (beeldend kunstenaar) en René Slikker (psycholoog) als meditatieve ruimte ter ondersteuning van hun werk. U bent welkom, beginner, gevorderde, jong, oud, zoekend of al gevonden.
 • Regelmaat

  Regelmaat helpt je om stilte te vinden door meditatie of yoga ochtendmeditaties veel doordeweekse ochtenden van 8.45 tot 10.00 uur, deur op om 8.30 uur. En woensdagavond om 18.00 uur. Ook voor beginners, kom gerust een keer proberen (proefles 12,50) of maak een afspraak om kennis te maken.

  Wij besteden op vriendelijke, onderzoekende en meditatieve wijze aandacht aan lichaam, gevoelens, gedachten en spiritualiteit. U kunt bij ons terecht voor meditatie, yoga, mindfulness, zen, persoonlijke sessies, Japans zenschilderen, vieringen en rituelen.

  Kijk ook het programma. Foto's: de zaal meer foto's 

 • Kleine dingen

  Met plezier de afwas doen, de frisheid van een vroege lenteochtend voelen op je gezicht, een bloemetje naar je naaste familie brengen. Het zijn de kleine dingen die het leven mooi maken, en het is fijn om kleine dingen mooi te maken, gewoon.

  Beeld: sumi-e wilde orchidee, Mathilde de Vriese

 • Volle Maanviering

  De volgende volle maanviering op de Zamenhof is 19 april 2019, met het thema bescherming. Data sumi-e workshops de komende maanden.

  De Zamenhof is ook te huur voor passende activiteiten meer info

Binnenkort

Ga naar de agenda