Welkom

De Zamenhof is een plek om tot rust te komen om daarna, met meer energie, weer het dagelijks leven in te stappen. De Zamenhof is ontwikkeld door boeddhistisch echtpaar Mathilde de Vriese (beeldend kunstenaar) en René Slikker (psycholoog) als meditatieve ruimte ter ondersteuning van hun werk. U bent welkom, beginner, gevorderde, jong, oud, zoekend of al gevonden.
 • Regelmaat

  Regelmaat door wekelijkse meditatie en yoga helpt je om stilte te vinden. Ook voor beginners, kom gerust een keer proberen (proefles 12,50) of maak een afspraak om kennis te maken. 

  Wij besteden op vriendelijke, onderzoekende en meditatieve wijze aandacht aan lichaam, gevoelens, gedachten en spiritualiteit. U kunt bij ons terecht voor meditatie, yoga, mindfulness, zen, persoonlijke sessies, Japans zenschilderen, kunst, vieringen en rituelen.

  Kijk ook het programma.  

 • Adem in, adem uit

  Het nieuwe jaar weer opnieuw beginnen met ontvangen en geven. Net als ademen. Wij wensen iedereen steeds weer een inspirerende start. Elke dag. 

 • Workshops en trainingen

  Overzicht hele programma (winter en voorjaar). De volgende volle maanviering op de Zamenhof is 10 januari, met het thema reiniging. Data sumi-e workshops de komende maanden. Nieuwe mindfulnesstraining start in januari. We starten een kunstenaarscirkel met Zinnig Noord. In maart geven we een retraite in het bos met thema 'op adem komen'. De Zamenhof is ook te huur voor passende activiteiten. 

Binnenkort

Ga naar de agenda