Begeleiding kunstenaars

In het atelier worden activiteiten georganiseerd die te maken hebben met creativiteit, altijd gecombineerd met elementen van bezinning en adem.
Creativiteit kan een ongelofelijke vitaliteit en vreugde in zich dragen, en inzichten geven. Ook kan het raken aan frustratie en donkere kanten van het bestaan. 

Individuele begeleiding kunstenaars
En dan weet je ineens, of misschien al een tijdje, niet meer waar jouw inspriratie vandaan moet komen, of wat je richting is (in veranderende tijden).  Beeldend kunstenaar en zenleraar Mathilde de Vriese kan een persoonlijk gesprek of traject met je aangaan om jezelf los te slingeren of weer eens goed vast te sjorren. 

De begeleiding kan bestaan uit gesprekken, oefeningen of met elkaar kijken naar je werk. Het kan vaak heel verhelderend zijn om uit te wisselen, je verlangens en blokades te onderzoeken, of richting te zien in je werk wat je hebt gemaakt, in gesprek met elkaar.

“Mathilde appelleert vanuit haar zen- en kunst-achtergrond aan mijn verantwoordelijkheid voor mijn kunst, die gaat over kijken vanuit - vaak letterlijk - verschillende perspectieven.” Marj Geurtsen

Gesprek op afspraak in atelier, korte intake per telefoon
Duur: 2 uur
Bijdrage: in overleg

Inschrijfformulier

Het antwoord vind je onderaan op de website. (we vragen dit i.v.m. ongewenste SPAM)
* Dit veld is verplicht.