Yin yoga (wekelijks)

Yin yoga heeft een een diepe stimulerende, kalmerende en bevrijdende werking en is geschikt voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en introspectie. In tegenstelling tot meer dynamische vormen van yoga is het doel van yin yoga niet het versterken of activeren van de spieren, maar juist deze te ontspannen om zo het bindweefsel te stimuleren. Omdat bindweefsel zich langzaam verlengt, versterkt en opent blijf je steeds een aantal minuten in een houding zitten. 

Vanaf 11 september biedt Marit van Overschot om de week een yin yoga les aan bij de Zamenhof, voor een laagje dieper. Zij is lichaamsgericht coach en yin yoga docent en wordt nog steeds geraakt door de kracht en stilte van yin yoga. 

“Yin yoga is een innerlijke ontdekkingsreis waarbij je fysieke, mentale en emotionele grenzen leert kennen en respecteren.” 

Wanneer: dinsdagavond van 20.15 - 21.30 uur (vanaf 7 januari)
Bijdrage: 1 strip (6 strippenkaart €75,- 12 strippenkaart €140,-) De strippenkaart is te gebruiken voor de wekelijkse inloopmeditaties. Wij maken op deze manier een regelmatige oefening mogelijk.
Kennismakingsles: €12,50

Meer informatie kun je vinden op www.zinenzoo.nl

Inschrijfformulier

Het antwoord vind je onderaan op de website. (we vragen dit i.v.m. ongewenste SPAM)
* Dit veld is verplicht.