Meditatiegroep woensdag

Samen oefenen ter verdieping van de eigen meditatie oefening, ter inspiratie en als kennismaking met verschillende meditatievormen. Na een korte introductie volgen lichte yoga-oefeningen, begeleide meditaties, klank- en ademoefeningen. Iedere bijeenkomst wordt afgesloten met 20 minuten zitmeditatie (zazen) en uitwisseling van ervaringen. Er heeft zich in de loop der jaren een vaste kern gevormd waardoor deze avonden een rustige en stevige basis hebben waarin nieuwe mensen zich welkom voelen. Omdat wij geloven in het effect van regelmatige meditatie beoefening meld je je aan per serie. Incidenteel, ter kennismaking, een meditatie avond meedoen is mogelijk in overleg. 

Deze groep is zowel voor gevorderden als voor beginners, en zeer geschikt als vervolg op een mindfulnesstraining. De groep is om de week op woensdagavond van 20.00 - 22.00 uur. 

Voorjaar/Zomer
Bijdrage € 87,50 (incl. 21 % BTW) voor 5 woensdagavonden
Tijd: 20.00 - 22.00 uur
Thema: Mediteren is een bewuste keuze om je gedurende een bepaalde tijd terug te trekken uit de maalstroom van het dagelijkse leven en jezelf te voeden met je eigen vriendelijke aandacht. Wat is dan die vriendelijke aandacht? Wat is vriendelijkheid?

1. woensdag 15 mei
2. woensdag 29 mei
3. woensdag 12 juni
4. woensdag 26 juni
5. woensdag 10 juli
 

Inschrijfformulier

Het antwoord vind je onderaan op de website. (we vragen dit i.v.m. ongewenste SPAM)
* Dit veld is verplicht.