Meditatiegroep woensdag

Samen oefenen ter verdieping van de eigen meditatie oefening, ter inspiratie en als kennismaking met verschillende meditatievormen. Na een korte introductie volgen lichte yoga-oefeningen, begeleide meditaties, klank- en ademoefeningen. Iedere bijeenkomst wordt afgesloten met 20 minuten zitmeditatie (zazen) en uitwisseling van ervaringen. Er heeft zich in de loop der jaren een vaste kern gevormd waardoor deze avonden een rustige en stevige basis hebben waarin nieuwe mensen zich welkom voelen. Omdat wij geloven in het effect van regelmatige meditatie beoefening meld je je aan per serie. Incidenteel, ter kennismaking, een meditatie avond meedoen is mogelijk in overleg. 

Deze groep is zowel voor gevorderden als voor beginners, en zeer geschikt als vervolg op een mindfulnesstraining. De groep is om de week op woensdagavond van 20.00 - 22.00 uur. 

Najaar
Bijdrage € 140,- (incl. 21 % BTW) voor 8 woensdagavonden
Tijd: 20.00 - 22.00 uur
Thema: Mediteren is de enige doelgerichte, systematische, menselijke activiteit die in principe niet gericht is op het verbeteren van jezelf of het bereiken van iets anders, maar op het realiseren van wat je in essentie al bent. 

1. woensdag   4 september
2. woensdag 18 september
3. woensdag   2 oktober
4. woensdag 16 oktober
5. woensdag 30 oktober
6. woensdag 13 november
7. woensdag 27 november
8. woensdag 11 december 

Inschrijfformulier

Het antwoord vind je onderaan op de website. (we vragen dit i.v.m. ongewenste SPAM)
* Dit veld is verplicht.