Yoga Nidra

Yoga Nidra betekent letterlijk ‘slaap van de yogi’s’. Je gaat liggen op de mat met een deken en ik (Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh) zorg voor een bijzondere geleide meditatie die je in een hele mooie staat tussen ‘zijn’ en slapen brengt. Je hoeft dus eigenlijk niets anders te doen dan er te zijn, te gaan liggen en je te laten omarmen door mijn woorden. En.. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat yoga nidra zorgt voor heel veel impact op je lichaam en geest. Zo zorgt het voor meer ontspanning en creativiteit. Dat je beter kunt gaan slapen, heel veel gezondheidsproblemen verholpen worden, depressiviteit afneemt en het zorgt ervoor dat je intuïtie verbeterd.

60 minuten yoga nidra staat daarnaast gelijk aan 4 uur slaap. Hoe fijn is dat!

IEDERE 4 WEKEN EEN NIEUWE LES MET EEN NIEUW THEMA
Van mei t/m september ga ik iedere 4 weken een nieuwe yoga nidra les geven met iedere keer een ander thema. Je mag een keer een les mee doen maar je kunt je nu ook gelijk inschrijven voor alle 3 de komende lessen. Een losse les kost EUR 15,00 en als je je inschrijft voor alle 3 de lessen dan betaal je slechts EUR 42,50.

De thema’s en data zijn:
Donderdag 12 september - Overwinnen

TIJD
De deur gaat open om 19:35 uur, je bent dan al welkom voor een kopje thee en eventueel een luisterend oor. De les begint om 20:00 uur en duurt tot 21:00 uur.

WIE IK BEN
Mijn naam is Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh. Ik blog op clairesmission.com en het is mijn missie om een einde te maken aan dierenleed wereldwijd op een mindful wijze. Inmiddels ben ik al ruim 12 jaar in de leer als meditatieleraar en thuis in verschillende methodieken en oefeningen. Of het nu gaat om loopmeditaties, zit meditaties, yoga nidra, ASMR of dagelijkse meditatie oefeningen die je bijvoorbeeld zelfs kunt doen wanneer je deze tekst nu leest.

Ik ben gespecialiseerd in het zen boeddhisme en boeddhistische mindfulness. Ook heb ik een enorme voorliefde en interesse voor andere Oosterse wijsheden en filosofieën. Daarnaast ben ik een volleerd Reiki master en thuis in de principes van Usui en Kundalini.

DOE JE MEE?
Ben jij er bij op donderdag 18 juli aanstaande (en wellicht ook op de andere data)? Geweldig! Ik verwelkom je heel graag tussen 19:35-20:00 uur bij Centrum de Zamenhof in Amsterdam Noord. Het adres is Zamenhofstraat 108, 1022 AG Amsterdam. De yoga nidra les gaat van start om 20:00 uur en duurt een uur.

Geef bij dit evenement aan dat je geïnteresseerd of er bij bent en je ontvangt een persoonlijk berichtje inclusief een tikkie. De investering voor één yoga nidra les bedraagt EUR 15. Wanneer je alle 3 de komende lessen bij wilt wonen dan betaal je slechts EUR 42,50. De prijzen zijn inclusief alle materialen en een heerlijke kop thee. https://www.facebook.com/events/397680784116339/?active_tab=about

Ik kan niet wachten om je te zien en om deze bijzondere ervaring met elkaar te delen. Tot snel!

Heel veel liefs,
Claire